×

Вила Сините камъни

Цени за Вила Сините Камъни

Вила Сините камъни се отдава под наем цялата или стая по стая. Цената на цялата вила е 1500 лв./нощувка с включена закуска.

Цената на двойна стая със спалня е 200 лв./нощувка с включена закуска.

Цената на двойна стая с две единични легла е 160 лв./нощувка с включена
закуска.

Повече за вилата

Вилата разполага с осем просторни и луксозни стаи, сауна и парна баня, ресторант на първият етаж и красива зала с камина на последният етаж.

Шест от стаите са с големи спални, а две са с по две единични легла. Разполагаме и с походни легла, които можем да предоставим при предварителна заявка и срещу допълнително заплащане. Походното легло за деца до 6г. е безплатно, над 6г. е 40 лв./нощувка. Във всяка стая има телевизор, сешоар, бюро, гардероб, както и собствена баня и тоалетна.

Залата на последният етаж е подходяща за семейни събирания, корпоративни мероприятия и други събития. В нея има две големи маси за хранене с общ капацитет 22 места, както и две по-малки маси с меки дивани и два големи фотьойла, където може да се събере цялата компания след хапване или по всяко друго време. Удобно е за гледане на телевизия или филми, игри или пийване и приказки. Има и отделна маса за шах с големи фигури.

Залата разполага още с голяма камина на дърва, две библиотеки с книги, оборудвана кухня, както и обширна тераса с масички и дивани, където може да се диша чистия въздух високо сред боровете.

Обхват има само на Теленор, но пък има безжичен интернет на територията на комплекса. В цената е включена закуска, която се сервира в ресторанта на първият етаж.

ПРИСТИГАНЕ

11

09

ОСВОБОЖДАВАНЕ

11

09

ГОСТИ

1

Гости
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1,500лв на вечер
Телефон за резервация +359 700 800 37

Удобства

Природа

16 души

Включена

Включен

Галерия