Къщи и вили

За да ви докоснем до приказно живописната природа, в съчетание с кристално чист въздух, мирис на борови гори и цветовете на синьото небе, създадохме луксозни алпийски дървени къщи, предлагащи домашен уют и пълни удобства.

Вили и къщи Карандила

За ценителите на уединението и вниманието в детайлите, създадохме удобна вила за 16 човека, обзаведена така, че да ви потопи в изискана обстановка и комфорт.

В комплекса има шест модерни и уютни бунгала. Те са двуетажни и подходящи за приятели, двойки и за семейства с деца. Направени са изцяло от дърво, със специална отоплителна система с печка на пелети. Във всяко бунгало има телевизор, модерна баня и тоалетна, както и кухненски бокс, оборудван с печка, фурна, мивка, хладилник, кафе машина с капсули, кана за бързо завиране на вода, тави за печене и друга необходима посуда за готвене и хранене.

Три от тях – Къща Здравец, Лавандула и Иглика – имат на първия етаж кът с диван и два фотьойла, както и голяма спалня. На втория етаж има две двойни легла персон и половина с двукрилен гардероб между тях. Къща Малина и Къпина са по-малки, за по 3-ма души. На първия етаж, освен кухненския бокс, има маса с диван и столове. На втория етаж има голяма спалня за двама души и едно единично легло и гардероб.