Туристи, имате 2 прекрасни възможности – да закупите някой от туровете ни с водач или да разгледате атракциите самостоятелно. Избирате Вие 🙂

Турове с водач:

Преход по планински маршрут уговорен на място: до 2 часа

Преход по планински маршрут уговорен на място: до 4 часа

Преход по планински маршрут уговорен на място: до 6 часа

Преход по планински маршрут уговорен на място: до 8 часа

Част от местата в преходите: Халката, Хайдушката пътека, Моллова гора, Меча поляна, Кушбунар, Гунчов кайнак, Равна река, Чаталка, Кулата, Водопадите, до скалните феномени – Жабата, Монаха и др.

Преход по планински маршрут, ползване на лифт в двете посоки и тур на Сливен: общо 6 часа.

Част от посещаваните обекти: лифтена станция Карандила, крепост Туида, първата текстилна фабрика на Балкански полуостров, Регионален исторически музей, Старият бряст и др.

Трансфер и тур на уникалните селища в близост до Карандила: с. Жеравна, гр. Котел, с. Ичера, с. Медвен, гр. Елена, запазили старият български възрожденски дух, архитектура и традиционната кухня на областта: между 3 и 6 часа на дестинация

Разполагаме с детска площадка и фитнес на открито.

Сливен и дестинация Карандила са уникални! Рядко срещано в България е да посетите красив град с интересни обекти, да сте на 20 минути от върха на планината, да отпивате едни от най-добрите български вина, да сте на 50 минути от морето и на 2,5ч. от София. Заповядайте, нашият прекрасен екип ще се погрижи за Вас!

 

 

Форма за вход
Регистрация